Οι συντελεστές του “ΔΗΩ Guesthouses” σε συνεργασία με την εταιρεία “Bike me up”, διοργανώνουν τριήμερη εκδρομή δύο διανυκτερεύσεων για mountain bike και κολύμπι.

Ο μοναδικός συνδυασμός βουνού και θάλασσας κάνει την περιοχή μας θελκτική καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσφέροντας εναλλακτικούς τρόπους τουρισμού και επαφής με τη φύση.

Υποκατηγορίες

                       
ΑΡΧΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ BIKEMEUP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήρθε! Ανεπίσημα, αλλά είναι εδώ (Η Άνοιξη)

Το πράσινο χαλί της αρχίζει και στρώνει η φύση και βάζει σιγά-σιγά τα χρωματιστά της ρούχα για να μας υποδεχτεί. Μετά το δύσκολο Χειμώνα που περάσαμε η λαχτάρα για βόλτες και ποδήλατο στη φύση είναι μεγάλη.
Ετοιμάσαμε λοιπόν βόλτες και εκδρομές για να τις χαρούμε μαζί - έξω - στην Ανοιξιάτικη φύση που μας κλείνει το μάτι και μας προσκαλεί ακόμη μια φορά κοντά της.
Τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα σας περιμένουν για πολλές βόλτες και πολλά χαμόγελα.

Βγες έξω να χαρείς τη φύση!

Για το πρόγραμμα του Μαρτίου 2017 μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας στο info@bikemeup.gr και στα 69461601206942423126.
 
Κυριακή 05 Μαρτίου * Σαλαμίνα (Κανάκια) * Διάρκεια ~ 6 ώρες
Το 480 π.Χ., οι Πέρσες με επικεφαλής τον Βασιλιά Ξέρξη προετοιμάζονταν για την καθοριστική αναμέτρηση με τους Έλληνες. Ο ελληνικός στόλος περίμενε τους Πέρσες στη Σαλαμίνα με τα στενά περάσματα, όπου οι Πέρσες αναγκάζονταν να επιτίθενται σε μικρές ομάδες. Ο Ξέρξης συγκάλεσε συμβούλιο με όλους τους στρατηγούς του, όπου τους ανακοίνωσε την απόφασή του να ναυμαχίσουν στη Σαλαμίνα. Κανείς δεν τόλμησε να φέρει αντίρρηση στον Βασιλιά, εκτός από τη μοναδική γυναίκα ναύαρχο. Ήταν η Αρτεμισία, η βασίλισσα της Αλικαρνασσού που συμβούλευσε τον Πέρση Βασιλιά να μην δώσει μάχη στη θάλασσα. Ο Ξέρξης την άκουσε, αλλά επέλεξε τη ναυμαχία, στην οποία ο περσικός στόλος ηττήθηκε... 

Κόστος ανά ηλεκτρικό ποδήλατο 55+ΦΠΑ
Περιλαμβάνονται: ενοικίαση ηλεκτρικού ποδηλάτου, οδηγοί ομάδας, χαρτογραφημένη διαδρομή 45 χιλιομέτρων, ξενάγηση, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, γεύμα.

Ξεκινάμε στις: 09:00
Από αυτό το σημείο: https://goo.gl/maps/pHLgJK7HrBN2
 
Κυριακή 12 Μαρτίου * Βασιλικά κτήματα Τατοΐου * Διάρκεια ~ 3,5 ώρες
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αντικείμενα των Βασιλικών ανακτόρων ήταν η περίφημη μαρμάρινη μπανιέρα της βασίλισσας Όλγας, που ήταν η μοναδική «προσωπική μπανιέρα». Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας έκαναν μπάνιο σε φορητές μπανιέρες! Αρχικά, η μπανιέρα της Όλγας είχε μεταφερθεί στον περίβολο και ήταν ορατή σε κοινή θέα από τους επισκέπτες, αλλά πλέον δεν είναι εκεί επειδή βρίσκεται υπό συντήρηση.
 
Κόστος ανά ηλεκτρικό ποδήλατο 45+ΦΠΑ
Περιλαμβάνονται: ενοικίαση ηλεκτρικού ποδηλάτου, οδηγοί ομάδας, χαρτογραφημένη διαδρομή 22 χιλιομέτρων, ξενάγηση, πικ νικ.

Ξεκινάμε στις: 10:00
Από αυτό το σημείο: https://goo.gl/maps/Xucd9yqowHR2
Κυριακή 19 Μαρτίου * Αίγινα * Διάρκεια ~ 12 ώρες
Στο ορεινό μέρος του νησιού ένας διαφορετικός κόσμος μας περιμένει. Το αλισβερίσι της πόλης και τα ταβερνάκια αφήνουν τη θέση τους στο πευκοδάσος. Εκεί, θα συναντήσουμε συστάδες από μικρά πέτρινα σπιτάκια - δέκα εδώ, είκοσι εκεί - περισσότερα λίγο παραπέρα, Απομεινάρια του χθες γεμάτα μνήμες, βιώματα και ιστορίες. Πριν λίγα χρόνια ήταν γεμάτα ζωή και πρόσφεραν στην οικονομία του νησιού, τώρα - έρημα πιά - στέκουν εκεί να μας θυμίζουν μια εποχή που πέρασε ανεπιστρεπτί. Είναι οι παλιοί οικισμοί των κτηνοτρόφων. Οι Γιαννάκηδες, οι Λαζάριδες, οι Αποσπόρηδες, το Φρεάτσι, το Σεντούρι και άλλοι. Εκεί που οι τοίχοι είναι πέτρινοι και τα ταβάνια στηρίζονται από αιωνόβια δοκάρια υπάρχει ένας κόσμος στέρεος όσο και αιθέριος, υπάρχει η αρχέγονη σχέση μας με τη γη...
 
Κόστος ανά ηλεκτρικό ποδήλατο 72+ΦΠΑ
Περιλαμβάνονται: ενοικίαση ηλεκτρικού ποδηλάτου, οδηγοί ομάδας, χαρτογραφημένη διαδρομή 46 χιλιομέτρων, ξενάγηση, ουζάκι με μεζέ, ακτοπλοϊκά εισιτήρια & είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο της Αφαίας.

Ξεκινάμε στις: 07.45
Από αυτό το σημείο: https://goo.gl/maps/c7wdjT7xe4y
Κυριακή 26 Μαρτίου * Ορεινή Αρκαδία * Διάρκεια ~ 12 ώρες
Θα ποδηλατήσουμε στο οροπέδιο της αρχαίας Μαντινείας και θα επισκεφθούμε το σπήλαιο Κάψια (οι ειδικοί το έχουν κατατάξει στον εκλεκτό κατάλογο των 10 πιο αξιόλογων σπηλαίων της ελληνικής επικράτειας), τις καταβόθρες (φυσικές τρύπες που απορροφούν το βρόχινο νερό και με υπόγεια ποτάμια το οδηγούν στον Αργολικό κόλπο μετά από ταξίδι 28 ημερών), την ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής εκκλησία της Αγίας Φωτεινής, τον αρχαίο Ορχομενό και το αρχαίο θέατρο (ένα από τα μεγαλύτερα της αρχαιότητας, χωρητικότητας περίπου 4.000 ατόμων, χτισμένο σε υψόμετρο 800 μ. με μοναδική θέα).
 
Κόστος ανά ηλεκτρικό ποδήλατο 99€+ΦΠΑ
Περιλαμβάνονται: ενοικίαση ηλεκτρικού ποδηλάτου, οδηγοί ομάδας, χαρτογραφημένη διαδρομή 37 χιλιομέτρων, ξενάγηση, είσοδος στο σπήλαιο Κάψιας, φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα, μεταφορά (minivan), επίσκεψη σε οινοποιείο.

Ξεκινάμε στις: 07:30
Από αυτό το σημείο: https://goo.gl/maps/CuESsNZVae52
 
Facebook
Website
YouTube
Instagram
Email
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 Χελμού 11, Αγιος Στέφανος, Αθήνα 14565
  6946160120 - 6942423126