ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΜΑΣ

Τα ελληνικά βουνά προσφέρουν τοπία απαράμιλλής ομορφιάς, ενώ χαρίζουν οξυγόνο και δροσιά τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. Όμως, για να χαρεί κανείς όλα αυτά θα πρέπει πρώτα να προσεγγίσει ένα υψόμετρο περίπου 900 μέτρων, εκεί όπου συνήθως αρχίζουν τα δάση. Τα ποδήλατα τηςbike me up βοηθούν τον αναβάτη να ανέβει σ’ αυτό το υψόμετρο με μεγάλη ευκολία και χωρίς κούραση, έτσι ώστε όταν φτάσει στο δάσος να είναι αρκετά ξεκούραστος για να το εξερευνήσει και να το χαρεί αληθινά.

Οι εκδρομές της bike me up δεν απευθύνονται μόνο σε αθλητές ή σε άτομα με εξαιρετική φυσική κατάσταση, αλλά σε όλους τους ανθρώπους και ηλικίες. Με τα ηλεκτρικά υποβοηθούμενα ποδήλατα τύπου pedelec, που έχουμε επιλέξει για τις εκδρομές μας, μπορεί ο οποιοσδήποτε μέσος άνθρωπος, ο οποίος στην καθημερινότητά του ακολουθεί τον σύγχρονο τρόπο ζωής (αστικό περιβάλλον, καθιστική εργασία, χαμηλά επίπεδα άσκησης), να καλύψει χωρίς ιδιαίτερο κόπο από 25 έως 35 χιλιόμετρα στους ελληνικούς δασικούς δρόμους.


 

HAIBIKE SDURO HardSeven 4.0

 

 

Awards & Tests

 

   

 

 

Τα ποδήλατα βουνού της bike me up είναι Haibike, Γερμανικής κατασκευής SDURO HARDSEVEN 4.0 με ηλεκτροκινητήρα Yamaha τελευταίας γενιάς. Συνδυάζουν κορυφαία χαρακτηριστικά ποιότητας, δύναμης και αξιοπιστίας, ενώ οι προδιαγραφές τους είναι συμβατές με όλους τους νόμους και κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διαθέτουν τρία επίπεδα ηλεκτρικής υποβοήθησης, έτσι ώστε ο αναβάτης να επιλέγει το επίπεδο ώθησης που επιθυμεί. Το μέγιστο της ενίσχυσης του κινητήρα στο πετάλι μπορεί να φτάσει έως και το 280% της δύναμης του εκάστοτε χρήστη, προσφέροντας κατ’ αυτό τον τρόπο σημαντική βοήθεια, ιδίως στις ανηφορικές διαδρομές.

Το πλαίσιο του ποδηλάτου ακολουθεί την ίδια ποιοτική φιλοσοφία κατασκευής, καθώς είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο και εξοπλίζεται από άρτια περιφερειακά, όπως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ λαδιού, 9 ταχύτητες και άριστης ποιότητας δισκόφρενα.

Rent now