Οι συντελεστές του “ΔΗΩ Guesthouses” σε συνεργασία με την εταιρεία “Bike me up”, διοργανώνουν τριήμερη εκδρομή δύο διανυκτερεύσεων για mountain bike και κολύμπι.

Ο μοναδικός συνδυασμός βουνού και θάλασσας κάνει την περιοχή μας θελκτική καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσφέροντας εναλλακτικούς τρόπους τουρισμού και επαφής με τη φύση.

Οι βοτσαλωτές παραλίες με τα πεντακάθαρα νερά τους, καθώς και η μοναδική ποικιλία χλωρίδας και πανίδας που προσφέρει η προστατευμένη περιοχή Νατούρα 2000 του όρους Πάρνωνα, σας προσκαλούν να τις εξερευνήσετε ολοκληρώνοντας τις γεμάτες από εικόνες ημέρες σας, με γευστικές απολαυσεις στα παραδοσιακά ταβερνάκια της περιοχής και με στιγμές χαλάρωσης στις εγκαταστάσεις του “ΔΗΩ Guesthouses”, που θα σας μαγέψει με την εξαιρετική του θέα και τους φιλόξενους χώρους τους.

Οι διαδρομές που έχουν επιλεγεί είναι σε άσφαλτο και σε δασικούς χωμάτινους δρόμους χαμηλής τεχνικής δυσκολίας, ιδανικές για χαμηλού και μεσαίου επιπέδου αναβάτες.     

Σας προσκαλούμε λοιπόν, εσάς τους λάτρεις της φύσης και της δράσης να αποδράσετε, να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε,  ακολουθώντας το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων που φτιάξαμε για εσάς.

Το κόστος είναι  155 Eυρώ /άτομο + 24% ΦΠΑ.

Στο κόστος περιλαμβάνονται:

  1. 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο σε βίλλα στο “ΔΗΩ Guesthouses” καθώς και χρήση όλων των εγκαταστάσεων. Δυνατότητα early check in και late check out ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
  2. Ενοικίαση εως 10 ηλεκτρικών ποδηλάτων με εξοπλισμό ασφαλείας (κράνη για τους αναβάτες)
  3. 2 οδηγούς βουνού (συνοδούς group)
  4. 2 χαρτογραφημένες ποδηλατικές διαδρομές από τους οδηγούς σε σημεία περιηγητικού ενδιαφέροντος συνολικά 2 ημερών.

Οι μετακινήσεις θα γίνουν με δικό σας μέσο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

1η Μέρα: άφιξη στις εγκαταστάσεις του  “ΔΗΩ Guesthouses” την ώρα που σας εξυπηρετεί και ελεύθερο πρόγραμμα.

2η  Μέρα: Αναχώρηση κατά τις 9:00  – Ποδηλατική Διαδρομή “ΔΗΩ Guesthouses” _ Σαπουνακαίικα – Άνω Τυρός – Παραλία Τυρού – Μπάνιο – γεύμα (προαιρετικό) - επιστροφή στο “ΔΗΩ Guesthouses” – ελεύθερο απόγευμα.

3η Μέρα:  Αναχώρηση κατά τις 9:00 - Ποδηλατική Διαδρομή Πέρα Μέλανα _Λεωνίδιο στάση σνακ _ Πούλιθρα με ποδήλατα – μπάνιο – γεύμα (προαιρετικό) – Επιστροφή στο "ΔΗΩ Guesthouses"– Αναχώρηση με δυνατότητα late check out ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Ελάχιστος αριθμός συμμετοχών: 6

Κρατήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι: 6/6/2017

Για κρατήσεις απευθυνθείτε: 

 

Κος Βαγγέλης Μπατζάκας Bike me up” τηλ.: 694 6160120