Τα ποδήλατά μας, σαν τα όνειρά μας,

                                                                                                 ξέρουν από ανηφοριές...

                                                             

    

Οι Έλληνες, λένε, δεν ποδηλατούν τα Φθινόπωρο, ούτε βέβαια το Χειμώνα. Αυτά τα κάνουν οι Εγγλέζοι και οι Ολλανδοί, βεβαίως-βεβαίως! Οι Έλληνες λατρεύουν μεν τις εκδρομές, μα προτιμούν την οδήγηση σε κοντινούς προορισμούς, δυο-τρεις ώρες δρόμο, με το αυτοκίνητο τους.

Το προσδοκώμενο αποτέλεσμα; Η πολυπόθυτη ταβέρνα με τα μυρωδάτα ψητά δίπλα στο αναμμένο τζάκι.

Η BIKE ME UP σας προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο προσέγγισης...της ταβέρνας. Το ηλεκτρικό ποδήλατο!

 

 

 

Το σκεπτικό μας  έχει ως εξής:

ΚΡΑΤΑΜΕ:

  1. Ίδια και απαράλλακτα τα προσδοκώμενα αποτέλεσμα (ταβέρνα, ψητά, τζάκι).
  2. Τον τρόπο μεταφοράς, δηλαδή (οδήγηση με αυτοκίνητο). Μόνο που σας πάμε εμείς στον προορισμό σας ξεκούραστα, με το αυτοκίνητο της εταιρείας μας, προσφέροντας σας καφε  και μπάρες ενεργειας για το δρόμο.

    

 ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

        3. Τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα μπαίνουν στο σκηνικό! Έτσι, φτάνοντας ξεκούραστα στον προορισμό μας, ξεκινάμε την ποδηλατάδα μας γεμάτοι ενέργεια, σε δρόμους γεμάτους κοκκινόχρυσα φύλλα, δίπλα σε κρυστάλλινα ποτάμια, παρέα με τον/την αγαπημένο/μη μας, την οικογένεια μας και τους φίλους μας. Για πόση ώρα; Μια και δυο και τρεις! Για όση ώρα επιλέξουμε, με τις ανάλογες στάσεις για να βγάλουμε υπέροχες φωτογραφίες με τους αγαπημένους μας.

  

 

ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ

     4. Τις τύψεις! Ναι, μπορεί  μετά την ποδηλατάδα να φάγαμε για 4 η 5 ποδηλάτες μαζί τα πικάντικα παιδάκια μας και να ήπιαμε για 6-7, βεβαίως-βεβαίως,  ΟΜΩΣ ποδηλάτησαμε, χάνοντας θερμίδες ξεκούραστα και εναλλακτικά και στην επιστροφή θα μας πάνε άλλοι, οι μη πότες :-)

 

 

  

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ 

    5. Γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις. Ζέστη σοκολάτα μας περιμένει στο αυτοκίνητο της επιστροφής και δροσερό νερό από την πηγή, που συναντήσαμε στη διαδρομή με τα ποδήλατα μας.

 

Για εμάς δεν είστε απλά «πελάτες», αλλά ΦΙΛΟΙ, μια ζέστη παρέα που μοιράζεται ΟΝΕΙΡΑ κι όμορφες ΣΤΙΓΜΕΣ!

 

Σας περιμένουμε!

Η ομάδα της BIKE ME UP