Είμαστε πρώτα απ’ όλα ποδηλάτες και κυριολεκτικά λατρεύουμε αυτό που κάνουμε. Έτσι, μετά από πολλά χρόνια ποδηλασίας με τους φίλους μας, αλλά και συμμετοχής μας σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας, αποφασίσαμε να κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα και να μοιραστούμε μαζί σας τους τόπους και τις εμπειρίες που μας γοήτεψαν.

Η απόφαση μας αυτή υλοποιήθηκε με την δημιουργία της bike me up, που το φανταστήκαμε και το οργανώσαμε σαν ένα ποδηλατικό όχημα περιήγησης στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας.

Η πολύχρονη ποδηλατική εμπειρία μας στα ελληνικά βουνά, μας έχει δώσει τη εμπειρία και τη γνώση που απαιτούνται για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε απλό ή σύνθετο, τεχνικό ή διασωστικό ζήτημα προκύψει, σε οποιαδήποτε ποδηλατική διαδρομή. Για αυτό το λόγο είμαστε διαπιστευμένοι κατά MIAS (διεθνής ποδηλατική πιστοποίηση οδηγών βουνού) http://mountainbikeinstructor.com/ και κατά RTI (διεθνής πιστοποίηση παροχής πρώτων βοηθειών) http://rescuetraining.gr/en/ .

Επιπλέον συνεργαζόμαστε με διασωστικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα  http://www.hrt.org.gr , ενώ παράλληλα προσφέρουμε ασφάλιση ποδηλάτου και χρήστη  http://www.aig.com.gr/bicycle-insurance_3877_517800.html .

Η bike me up είναι μια πρόσκληση από εμάς, αλλά και μια πρόκληση για εσάς, να εξερευνήσουμε και να χαρούμε μαζί την ελληνική φύση, με αγάπη και σεβασμό στο περιβάλλον.

Η παρέα μας είναι ανοιχτή και σας περιμένει.

 


 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ

 

batzakas

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΪΤΑΝΟΣ

 

gaitanos